Ons verhaal

Choví werd opgericht als klein familiebedrijf in Benifaió (Valencia) in 1950. We begonnen als een kleine supermarkt met de verkoop van kabeljauw en gehaktballetjes met allioli-saus. De vraag naar deze saus werd steeds groter. Reden voor de gebroeders Choví om de saus in de omringende dorpjes en steden te verkocht.

Pas in de jaren 70 kwam ons bedrijf in een stroomversnelling. Naamsbekendheid, nieuwe markten en automatisering zorgde voor een ongekende groei. Het karakteristieke vijzelvormige bakje zorgde in de negentiger jaren zelfs voor de internationale doorbraak. Grootmoeders recept ging de grens over. Wel bleef één ding altijd hetzelfde: onze mensen komen altijd op de eerste plek.

Bekijk alle sauzen

Vandaag, met de tweede generatie van de Choví Navarro familie aan het roer, staat nog steeds alles in het teken van de beste service en hoogste kwaliteit leveren. Daarom blijven we investeren in baanbrekende technologie, bezitten we diverse certificeringen voor quality management en werken bij ons de beste mensen. 

Neem contact op

Ons doel is om een modern en professioneel bedrijf te zijn dat innovatief, efficiënt en milieuvriendelijk opereert.

Verkooppunten