Vegan Allioli
De vegan versie van de traditionele Spaanse allioli van Chovi. Heerlijk op een stuk brood, bij aardappelproducten en als dip bij de borrel. Origineel Spaanse allioli in vijzel. Op basis van autenthieke Spaanse knoflook uit Pedroneras.
Ingrediënten
- Zonnebloemolie 65%
- water
- knoflook 4%
- dextrose
- azijn
- zout
- geconcentreerd citroensap
- gemodificeerd zetmeel
- stabilisator: xanthaangom
- kleurstof: beta-caroteen
- conserveermiddel: kaliumsorbat.
Allergieën
- lactosevrij
- glutenvrij
onder andere te verkrijgen bij
Onze andere Choví sauzen
Allioli saus 820ml
De mildere variant van onze klassieke allioli. De saus heeft een zachte smaak, gemaakt met een romige saus van scharreleieren en paarse knoflook. Door de gematigde knoflooksmaak, kan je de aioli saus goed combineren met vlees, vis, rijst, aardappelen of brood. Verkrijgbaar in familieformaat: 820ml
Allioli Big Pot
De onmiskenbare smaak van Choví in het groot. Deze traditionele allioli is gemaakt volgens het klassieke recept met paarse knoflook, olie, ei, citroen en een snufje zoet. Samen zorgen deze ingrediënten voor een extra lekkere en frisse smaak bij al je gerechten. Deze grote pot is uitermate geschikt voor restaurants, catering of bars. Beschikbaar in 1kg en 2kg
Patata Brava Mortero
De bekende Patata Brava saus is een gekoelde saus gemaakt met olie, eieren, knoflook, tomaat en kruiden. De saus heeft een intense smaak en een crèmeachtige textuur. De saus wordt vaak geserveerd bij het Spaanse gerecht: patatas bravas, maar is ook erg lekker bij geroosterde groenten en vlees voor een kruidige touch.
Allioli Cristal Pot
Dit is een nieuwe reeks allioli gemaakt met scharreleieren, olie, citroen, Spaanse verse knoflook en zout. Deze bestaat uit hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, waardoor het smaakt naar het aloude allioli recept waar mensen zo van houden. De allioli is goed te serveren bij tapas, vlees of vis. Na openen koel bewaren.